Новости2021-06-21T08:31:05+00:00
Почетна/Новости

Новости

1301, 2022

Распоред на испити за Февруарска сесија

13 јануари 2022|Новости|

2912, 2021

Конкурс за избор на заменик студентски правобранител

29 декември 2021|Новости|

2811, 2021

Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

28 ноември 2021|Новости|

2611, 2021

Студиска посета на Сараево, Р. Босна и Херцеговина

26 ноември 2021|Новости|

2611, 2021

Академија за градење мир и граѓански активизам

26 ноември 2021|Новости|

Go to Top