Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Објавена е КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА во четврт уписен рок за запишување на студенти во прва година.

Запишувањето во прва година за сите примени кандидати е на 8 октомври (петок)

Потребни докукменти и уплатници за запишување:

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar