Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Се известуваат студентите од прв и втор циклус на Педагошкифакултет – Битола дека Универзитетот „Св. Климент Охридски“ Битолаќе организира седумдневна стручна франкофонска обука на тема„Развивање на тврди и меки вештини кај младите луѓе“, во текотна месеците октомври и ноември 2021 година. Предавачи на обуката ќебидат професори од Универзитетот „Св. Климент Охридски“ Битола ифранцуски експерт, а обуката ќе биде спроведена онлајн.

Повеќе информации тука

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar