Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
На 16.06.2021год. професори и студенти од Педагошкиот Факултет - Битола реализираа посета на Спомен куќата на Блаже Конески во Небрегово.
Целта на посетата беше да се направи видео запис од куќата на Конески којшто ќе биде составен дел од документарниот филм кој го подготвуваат студентите по повод 100-годишнината од раѓањето на Блаже Конески.
Студентите и професорите беа топло пречекани во Небрегово од претставници на Завод и Музеј - Прилеп кои ја поздравија иницијативата на студентите за подготовка на видео запис посветен на Конески и покажаа заинересираност за идна соработка околу промоцијата на документарниот филм.
 slika_1.jpg
slika 2
slika 3

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar