Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Факултетско Студентско Собрание на Педагошки факултет им препорачува на сите студенти да се вклучат во среда, на 23.06.2021, во 18:30 часот за да се информираат за новите можности кои ги нуди Taskforce.

Повеќе информации

Линк за Microsoft Teams

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar