Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Почитувани студенти на втор и трет циклус студии,
Ве известуваме дека испитите на втор и трет  циклус студии каде носител на предметот е проф. д-р Деан Илиев ќе се одржат во четврток, на 24.06.2021 год. со почеток во 10.00 часот.
Ви посакувам добро здравје и да се чувате,
проф. д-р Деан Илиев
 
 

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar