Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Се известуваат студентите кои ги полагаат следниве предмети кај проф. д-р Данче Сивакова - Нешковски
- Педагошка практика
- Педагошки стаж
- I, II, III и IV година Наставник за одделенска настава, испитите се полагаат на 30.06.2021 година - Прва и Втора година од 9 часот, Трета и Четврта година од 10 часот.

Студентите од Педагошка доквалификација полагаат на 14.06.2021 година (понеделник) во 9.30 часот

Сите останати групи и предмети се полагаат на 28.06.2021 година

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar