Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Се известуваат студентите кои треба да заверат 8-ми семестар дека во исто време се пријавува и дипломски проект. Редовните студенти имаат заверка на семестар и пријава на дипломски проект, а вонредните само пријава на дипломскиот проект. Пријавата на дипломски проект се прави со посебен формулар кој се подигнува на Студентски прашања, а се поднесува со уплатница од 3000 денари за пријава на дипломски проект на жиро сметката на факултетот. Краен рок за заверка и поденсување на пријава е 4 јуни.

Останатите студенти заверка на семестар ќе прават во септември.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar