Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Со цел да се обезбедат услови за следење на онлајн настава на сите студенти, Факултетското Студентско Собрание на Педагошки Факултет Битола објавува Конкурс за доделување на 5 таблети за оние студенти кои имаат ниски примања, добар успех, а не се во можност да ја следат наставата електронски.
Таблетите ги обезбеди компанијата SN Krediti , кое се јавува како донатор на овој конкурс.
Потребните документи треба да се достават електронски на fsspfb@yahoo.com
Конкурсот трае до 28.05.2021 година.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar