Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Универзитетското Студентско Собрание на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола организира УКЛО ТРИВИУМ Ораторски натпревар на тема „Ефектот на инфлуенсерите врз обликувањето на општеството“. Право на учество во овој натпревар имаат сите редовни студенти на прв циклус студии од единиците на УКЛО. 

Во рамките на натпреварот, планирани се и две обуки од страна на организаторите кои ќе се одржат на 05.04.2021 година (понеделник), во просториите на Педагошки Факултет – Битола, додека втората обука ќе се оддржи на 10.04.2021 година (сабота), во просториите на УСС (Правен Факултет – Битола,
втор спрат). Учеството на овие две обуки е задолжително за сите пријавени студенти на УКЛО Тривиум.

Повеќе информации тука.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar