Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Сите колеги кои се пријавија за активностите во рамките на Проектот со Лоја да се зачленат во фб. Групата Лоја за да се договорат околу почетокот на активностите со мене. Благодарам!
проф. д-р Татјана Атанасоска

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar