Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - 2021

Објавен е РАСПОРЕД за полагање на испити во септемвриска испитна сесија 2021 година. Испитите се пријавуваат прво во iKnow, а хартиените пријави се носат на испит кај професорот.  

 

ПРОМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ

  • Испитите по предметите Истражувачки проект од областа образование и Превенција на девијантно однесување кај вонр. проф. Милена Пејчиновска - Стојковиќ ќе се одржат на 22.9 во 9 ч.
  • Писмениот испит за предметите:
    САЈ 3, САЈ 4, САЈ 5, САЈ 6, КОНТРАСТИРАЊЕ на Ориг. и Превод, Англиски јазик - изборен, САЈ за преведувачи, Преведувачка пракса
    кај Виш лектор м-р Стела Босилковска, се поместува на 17.9. 2021 (ПЕТОК) со почеток во 12.00 часот.

 

 ИСПИТИ ЗА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА

 

 

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar