Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Испитот по предметот Психологија за студентите од групата за доквалификација ке се реализира на 10 мај (понеделник) во 10 часот, а испитот по  Педагогија на 17 (понеделник) во 10 часот

Студентите од сите години, од насоките Одделенски наставник и Воспитувач да ги контактираат по е-меил предметните професори, со кои ќе имаат предавања овој семестар, поради усогласување на термини за предавања и вежби.
Раководител на насоки: проф. д-р Билјана Граматковски

Студентите кои овој семестар имаат предавања кај проф. Билјана Граматковски и проф. Марија Ристевска да дојдат в понеделник, 15.02. во 9 часот во нивниот кабинет, поради усогласување на термините за предавања и вежби.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar