Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Почитувани колешки и колеги студенти НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ!!!
Ве известувам дека испитите кај проф. д-р Деан Илиев наместо на 04.02. 2021 год ќе се реализираат во четврток на 11.02.2021 година. Ова го правиме со цел завршување со сите ваши обврски околу испитите.
За саатницата на одржување на испитите ќе бидите дополнително известени преку платформата Google Classroom.

Во оваа прилика ве известувам дека увид во тестовите од втор колоквиум може да направите во вторник од 09. до 11.00 часот, за што сте веќе информирани преку Google Classroom. 

При доаѓањето на факултет ве молам да ги почитувате сите мерки за заштита од Ковид 19.
Чувајте се,
проф. д-р Деан Илиев

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar