Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Студентите од сите години, од насоките Одделенски наставник и Воспитувач да ги контактираат по е-меил предметните професори, со кои ќе имаат предавања овој семестар, поради усогласување на термини за предавања и вежби.
Раководител на насоки: проф. д-р Билјана Граматковски

Студентите кои овој семестар имаат предавања кај проф. Билјана Граматковски и проф. Марија Ристевска да дојдат в понеделник, 15.02. во 9 часот во нивниот кабинет, поради усогласување на термините за предавања и вежби.

Резултати од испитите во јануарска сесија по предметите кај проф. д-р Татјана Атанасоска.

На 15тти Февруари ќе се впишуваат оценки. Заради избегнување на гужва се замолуваат студентите да одредат по еден студент од група кој ќе ги собере сите индекси од конкретната група за потпис кај професорот.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar