Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Се известуваат студентите кои треба да полагаат испит по Педагошка практика 5,6 и 7 да се јават на ден 16.07.2020 во 10 часот.
На истиот ден и истиот час да се јават и студентите кои треба да полагаат Применета лингвистика 4.
Известување за внесување оценки од страна на проф. д-р Деан Илиев
 
Оценки од испитите во јунска сесија по предметите кај проф. д-р Деан Илиев ќе се внесуваат во петок (10.07.2020 год.) од 10.00 до 11.00 часот.
Се замолуваат студентите да ги почитуваат препораките и мерките за заштита и доколку се во можност да се организираат на начин што од една студиска програма по одреден предмет индексите за сите студенти ги донесат најмногу двајца студенти кои го полагале тој предмет.
 
Се најдобро и чувајте се!
проф. д-р Деан Илиев

Резултати од усниот испит по Математика одржан на ден 03.07.2020 год.

Наредниот испит (втор термин од јунска декада) е закажан во четврток на 9 јули во 10.00 часот.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar