Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Резултати по предметот Педагогија од 14.12.2020
 
Студенти кои го положиле испитот: 
1621
1622
1619
1620
1637
1650
1613
 
Студенти кои треба да  се јават за дополнително полагање на делот од Дидактика
1632
1611
1645
1626

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar