Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Резултати од испитите во јануарска сесија по предметите кај проф. д-р Татјана Атанасоска.

На 15тти Февруари ќе се впишуваат оценки. Заради избегнување на гужва се замолуваат студентите да одредат по еден студент од група кој ќе ги собере сите индекси од конкретната група за потпис кај професорот.

Почитувани колешки и колеги студенти на прв циклус студии,
 
Пожелно е заради усогласување на термините за предавања во летниот семестар да ме контактираат претставници на студенти од студиските програми кои летниот семестар 2020/2021 год. ќе имаат предавања со мене.
Ве очекувам во текот на оваа недела, како навреме би започнале со предавањата!
Договорените термини ќе ги објавиме на веб страната на факултетот.
 
Ви посакувам се најдобро и да се чувате!
проф. д-р Деан Илиев
Почитувани колешки и колеги,
Ве известуваме дека испитот по предметот Стратегии за  учење и поучување на ВТОР ЦИКЛУС ќе се реализира во понеделник, 15.02.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Во 10.00 часот ќе започне одбраната на семинарските работи, додека во 11.00 ќе се започне тестирањето.
 
Дотогаш чувајте се!
Предметни наставници
Почитувани колешки и колеги,
Ве известуваме дека испитот по предметот Методологија ... на ВТОР и ТРЕТ ЦИКЛУС ќе се реализира во понеделник, 15.02.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Во 10.00 часот ќе започне одбраната на семинарските работи, додека во 11.00 ќе се започне тестирањето.
 
Дотогаш чувајте се!
Предметни наставници
Почитувани колешки и колеги студенти НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ!!!
Ве известувам дека испитите кај проф. д-р Деан Илиев наместо на 04.02. 2021 год ќе се реализираат во четврток на 11.02.2021 година. Ова го правиме со цел завршување со сите ваши обврски околу испитите.
За саатницата на одржување на испитите ќе бидите дополнително известени преку платформата Google Classroom.

Во оваа прилика ве известувам дека увид во тестовите од втор колоквиум може да направите во вторник од 09. до 11.00 часот, за што сте веќе информирани преку Google Classroom. 

При доаѓањето на факултет ве молам да ги почитувате сите мерки за заштита од Ковид 19.
Чувајте се,
проф. д-р Деан Илиев

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar