Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

На веб страницата се објавува магистерскиот труд „Успешното менаџирање со наставата по физичко и здравствено образование во основните училишта како основа за создавање ракометен подмладок“ на кандидатот Фарук Мемиќ

Комисија:
проф. д-р Добри Петровски - ментор

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar