Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Сите студенти од педагошка доквалификација можат да полагаат на 24 ти јуни. Тоа се однесува и на двајцата колеги кои треба да полагаат, а беа вклучени во обуката организирана од страна на ЛОЈА.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar