Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Испитот по предметот Психологија за студентите од групата за доквалификација ке се реализира на 10 мај (понеделник) во 10 часот, а испитот по  Педагогија на 17 (понеделник) во 10 часот

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar