Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Испитите по предметот Методологија на научно-истражувачката работа на втор и трет циклус студии ќе се реализират на 20.09.2021 година со почеток во 11.00 часот.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar