Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Резултати од предметите:
- Методологија на втор циклус
- Тенденции во професионалниот развој на наставниците навтор циклус студии
- Методологија на трет циклус

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar