Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Испитот по Методологија на истражување за студентите од втор и трет циклус ќе се одржи на 28.09.2020 со почеток во 10.00 часот

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar