Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Резултати по предметот ИНФОРМАТИКА (Социјална и рехабилитациска педагогија). 

Консултации и поправка на оцените на испитот во јунска сесија, на 9 јуни, од 9 до 12 часот.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar