Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Резултати од испитите во јануарска сесија по предметите кај проф. д-р Татјана Атанасоска.

На 15тти Февруари ќе се впишуваат оценки. Заради избегнување на гужва се замолуваат студентите да одредат по еден студент од група кој ќе ги собере сите индекси од конкретната група за потпис кај професорот.

Почитувани колешки и колеги студенти на прв циклус студии,
 
Пожелно е заради усогласување на термините за предавања во летниот семестар да ме контактираат претставници на студенти од студиските програми кои летниот семестар 2020/2021 год. ќе имаат предавања со мене.
Ве очекувам во текот на оваа недела, како навреме би започнале со предавањата!
Договорените термини ќе ги објавиме на веб страната на факултетот.
 
Ви посакувам се најдобро и да се чувате!
проф. д-р Деан Илиев

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar