Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Се информираат студентите кои полагаа во септемвриската испитна сесија дека внесувањето на оценките по наставните предмети кај проф. д-р Кеверески ќе се реализира на ден 17.09.2021 од 10 до 12 часот

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar