Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Се информираат студентите кои полагаа во септемвриската испитна сесија дека внесувањето на оценките по наставните предмети кај проф. д-р Кеверески ќе се реализира на ден 17.09.2021 од 10 до 12 часот

Испитот по предметот Социјално- педагошка работа со семејство го положија сите кандидати

Колегите со Индекс бр:   5988, 5989  немаат доставено пријави. Доколку тоа не го сторат во среда положениот испит ќе им биде доведен во прашање.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar