Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Објавен е КОНКУРС за запишување на кандидати за педагошко-психолошка и методска подготовка (педагошка доквалификација) на Педагошки факултет – Битола. За повеќе повеќе информации кликнете тука.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar