15 11, 2021

Проф. д-р Лупчо Кеверески плеанарен предавач на меѓународна конференција во Златибор, Р. Србија од областа на “Менталното здравје и креативноста”

2021-11-15T21:19:33+00:0015 ноември 2021|Новости|

Проф. д-р Лупчо Кеверески  учествуваше на меѓународната конференција  која се [...]

Go to Top