About dimitar

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dimitar has created 45 blog entries.
23 02, 2021

Бесплатно вебинар “Дискалкулија: од лабораторија до училница”.

2021-05-25T08:22:28+00:0023 февруари 2021|Некатегоризирано, Новости|

Почитувани студенти, Здружението за дислексија АЈНШТАЈН во соработка со [...]

Go to Top