• Се известуваат студентите дека испитите по сите предмети кај проф. Весна Стојановска ќе се одржат на 14.06.2024 (петок) со почеток во 9 часот.
  • Внесувањето на оценки во индекс и пријава ќе биде после завршувањето на испитот во 10 часот.