Се известуваат студентите дека се одобрува дополнителна испитна сесија во месец април. Испитниот рок ќе се одржи во денновите 22 и 23 април 2024 година. Пријавување на испитите во iKnow ќе се врши до 16 април. Студентите запишани на Педагошка доквалификација ќе можат да пријават и полагаат заостанати испити.