На ден 25.03.2024 се оддежа работилница на тема анксиозност во просториите на Педагошки факултет во организација на Факултетското студентско собрание на Педагошки факултет и ОУ „Стив Наумов“. Работилницата ја водеше поранешна студентка имоментална практикантка во ОУ „Стив Наумов” Стефани Циуновска. На настанот беа присутни студенти од Педагошкиот факултет и ученици од основото училиште.