Педагошки факултет ве поканува утре (12.12.2022) во 12 и 12 часот во НУ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ Битола, ќе се одржи промоцијата на универзитетски учебник „Критичка писменост“ на проф. д-р Даниела Андоновска Трајковска.