Почитувани колешки и колеги,
Би Ве замолил да го комплетирате документите по однос на испитите на втор циклус (конечни семинарски работи, пријави и сл.) за да може да ги објавиме резултатите од испитите.
Доколку го регулирате тоа до петок, во петок ќе бидат објавени резултатите на меил.
Слободно пишете ми на вибер или меил доколку е нешто нејасно!.
Се најдобро,
проф. д-р Деан Илиев