Драги студенти,
Ве покануваме да се приклучите кон една исклучителна активност организирана од Универтетско студентско сообрание при УКЛО. Учествувајте, вие, студенти од Педагошки факултет на фудбалскиот натпревар, на кој ќе учествуваат и другите факултети кои се дел од УКЛО. Пријавувањето трае до 08.03.2022, можете да се пријавите со тоа што ќе ги контактирате колешките Ивана Петровска и Снежана Бојковска на нивните мејл адреси:
petrovskaivana19@gmail.com
snezee22@gmail.com
Потребни се 8 играчи (машки). Ајде заедно да победиме, бидејќи сме најдобри.