СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија за академската 2021-2022 година

Промени во распоредот:

  • Испитите по САЈ и Изборен англиски кај В. лектор С. Босилковска се презакажани за понеделник — 26 септември во 12 ч
  • Сите испити кај проф. д-р Данче Сивакова Нешковски се презакажуваат за 04.10.2022 година во 9 часот