ДЕКАН на Педагошки факултет
Проф д-р Валентина Гулевска

дата на раѓање: 05.01.1969

vgulevska@gmx.com

Кабинет:

 

Локал:
047 207 373
Директен телефон:

 

 
Предмети:
Филозофија
Етика
Консултации:
Во секое време
   

Биографија:
Biography: