лектор д-р Силвана Нешковска
дата на раѓање: 24 август 1979

silvanakolevska@yahoo.com

 

Кабинет:
бр. 25
Локал:
 
Директен телефон:

 

 
Предмети:

Додипломски студии:

Англиска книжевност

Стручен англиски јазик за ИТО

 

Консултации:

 

   

Биографија:
Biography: