вонреден проф. д-р Лупчо Кеверески
дата на раѓање: 25.04.1959
 
Кабинет:
48
Локал:
359
Директен телефон:

047 - 207 - 359

   
Предмети:
Општа психологија
Развојна психологија
Педагошка психологија
Консултации:
Вторник: 9ч. - 13ч.
Четврток: 9ч. - 13ч.
   

Биографија:
CV: