Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

ОГЛАСНА ТАБЛА

 

eticki kodeks

 Picture2

EAB

ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 1
ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 2

 

 

research gate

 

akademski calendar

Резултати од сите испити кај проф. д-р Деан Илиев во септемвриската испитна сесија.

Резултати по предметите Општа, Развојна и Педагошка психологија од септемвриска сесија во 2018 година.

Резултати од испитите кај проф. д-р Татјана Атанасоска, одржани на 14.09.2018

Резултати од испитот по Социологија на образование, одржан на 18.09.2018

Резултати од испитот по Комуникации и култура, одржан на 18.09.2018

Резултати од испитот по компаративни религиски системи, одржан на 18.09.2018

Резултати од испитот по предметите географија, регионална географија, основи на природните науки и нашата татковина, одржан на 17.9.2018 г.

Усниот дел од испитот по Синтакса кај доцент д-р Силвана Нешковска ќе се одржи утре - 20.09.2018 (четврток) во 9.00 часот.

Резултати од испитот по Литература за деца одржан на 14.09.2018

Резултати од испити кај доцент д-р Силвана Нешковска во Септемвриска испитна сесија

RizVN Login