Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Се известуваат студентите дека пријавување на испити за септемвриската испитна сесија ќе се одвива од 21 до 25 август. Испитите ќе се полагаат во периодот од 31.08.2017 до 15.09.2017 година.