Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

ОГЛАСНА ТАБЛА

 

eticki kodeks

 EAB
    ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ

 

research gate

Објавен е распоред за испитите во ЈУНСКА испитна сесија 2017. 
Последни промени на 12.06.2017 година.

Се известуваат студентите од насоката Англиски јазик и книжевност дека испитот по предметот Американска книжевност ќе се одржи на 27.06.2017 г. со почеток во 13:00 ч.

RizVN Login