Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

ОГЛАСНА ТАБЛА

 

eticki kodeks

 Picture2

EAB

ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 1
ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 2

 

 

research gate

 

akademski calendar

Ве известуваме дека на 21.03.2017 во 11 часот на Технички Факултет Битола ќе се одржи информативно-промотивна средба за програмата ЕРАЗМУС+. На истата досегашни корисници на ЕРАЗМУС+ грантовите,и студенти и наставен кадар ќе ги споделат своите искуства со ЕРАЗМУС+ програмата. Ве покануваме да ја посетите средбата и да се информирате за се што Ве интересира во врска со оваа програма.