Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Image result for webmail icon

 akademski kalendar

Screenshot 5

 

Screenshot 6

Предавања по Социологија на образование што требаше да се одржат од денес (вторник) од 14-16 часот се одложени.  За датумот кога ќе се одржат, дополнително ќе има известување..