Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Јануарска испитна сесија 2021 година

Објавен е распоред на испити за јануарска испитна сесија

ПРОМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ:

- Испитите кај проф. д-р Данче Сивакова Нешковски ќе се одржат во среда, 10.02.2021 во 9 часот.
- Испитите по Креативно математичко изразување  (Учители) и  Развивање на критичко мислење со користење математика (СРП) ќе се одржат на ден 11.02.2021 год.во 10 часот.
- Испитите кај проф. д-р Деан Илиев ќе се реализираат во четврток на 11.02.2021 година. Распоред на испитите тука.
- Испитите кај проф. д-р Даниела Андоновска Трајковска ќе се одвиваат според овај распоред.
- Испитот по предметот Примена на ИКТ во социјално-педагошката дејност ќе се одржи на 12.02.2021 во 11 часот
- Испитите кај проф. д-р Татјана Атанасоска од Јануарска испитна сесија се презакажуваат за на 28 јануари, наместо на 29 јануари 2021 година.

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar