Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Почитувани колешки и колеги,
Ве известуваме дека испитот по предметот Методологија ... на ВТОР и ТРЕТ ЦИКЛУС ќе се реализира во понеделник, 15.02.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Во 10.00 часот ќе започне одбраната на семинарските работи, додека во 11.00 ќе се започне тестирањето.
 
Дотогаш чувајте се!
Предметни наставници

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar