Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Студентите од сите години, од насоките Одделенски наставник и Воспитувач да ги контактираат по е-меил предметните професори, со кои ќе имаат предавања овој семестар, поради усогласување на термини за предавања и вежби.
Раководител на насоки: проф. д-р Билјана Граматковски

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar