Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Image result for webmail icon

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar

Резултати од усниот испит по Математика одржан на ден 03.07.2020 год.

Наредниот испит (втор термин од јунска декада) е закажан во четврток на 9 јули во 10.00 часот.